Rejseblogs fra Travellerspoint

Sol, sommer og lort til knaeene!

Kathmandu

sunny 25 °C

Hej Danmark!

Vel ankommet til Nepal efter en noget lang og trattende rejse! Vi var utrolig glade for vores forudbestilte taxi, da vi kom til Nepal. Nepaleserne er VANVITTIGE i en lufthavn!!! Vi fandt dog hurtig vores guide. Mens Anja talte med guiden var der pludselig en fyr der flaaede ALs taske ud af haanden pa hende og den vilde jagt gennem biler, dyr og mega mange mennesker gik ind. Fik dog fat i mand plus taske og fandt ud af at han var sammen med vores guide. Herefter gik turen gennem Kathmandu - sikke et chok. Det klammeste var stanken af gammel lort og derefter varmen der lige toppede det. Med den ene haand for naesen og den anden pa tasken korte vi igennem en heftig trafik gennem gaderne til vores "hotel".
Vi er blevet enige om at man ikke kan kalde det et hotel, da der kun er strom 8 timer om dagen, rotter pa gangene og et toilet vi var nodt til at bruge en halv botte sprit pa at rengore for vi turde at saette os pa det. Anne Louise har opdaget at hul i vinduet pa badevaerelset, som ikke kan daekkes til, da stromledningerne gar igennem dette hul. Der er nu total krise hver aften, da vi er nodt til at skramme rotter vaek for vi nogenlunde trygt kan laegge os til at sove.
Vi har modt 4 danske piger, som vi har talt en del med og haft nogle hyggelige aftner med. Priserne er vanvittige og vi lever som dronninger, hvis vi ser bort fra vores ydmyge bolig.
Vi har brugt de sidste to dage pa at fa set det vi ville i Kathmandu og i morgen tager vi til Last Resort, hvor den star pa bungyjump.
Billeder kommer!

Kort og godt, som man siger:)

Mange tanker og kys Anja og AL

Skrevet af AnjaAL 14:00 Gemt i Nepal

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

Hej Søs & Anja.

Super dejligt at høre fra jer, har tænkt rigtig meget på jer... Jeg tænker at du måske også gerne vil høre lidt om hvad der sker her hjemme.

Alexander og jeg sidder i sofaen i går.
Siddder og ser Sigurds Bjørnetime med Alexander. Sigurd lægger en plads på pladespilleren, og Alexander siger: " Det er godt nok nogle store film han har"
Der følte jeg mig måske en smule gammel, min søn ved ikke en gang hvad en LP er!!!!!!

I dag er jeg på vej hjem med Viktor og Bertram:
På vej hjem fra skole i dag, snakker viktor, Bertram og jeg om gækkebreve. Bertram fortæller at han har sendt gækkebrev til sin far og nu skylder han ham to påskeæg. Jeg spør Viktor om han ikke også vil sende brev. Og jeg siger så "Så kan postvæsnet sender det ud for dig" Den tygger Viktor lidt på og siger så, "Vi har altså ikke rumvæsner i Danmark....Og så får vi en lang snak om rumvæsner der kommer ned fra rummet med pakker og smadre det hele......

Håber I tager en MASSE billeder som jeg vil glæde mig vildt til at se.

Knus og kram
Søs

af trinebang1905

Denne blog kræver, at du er logget på som medlem af Travellerspoint for at kunne skrive en kommentar.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint