Rejseblogs fra Travellerspoint

Vilde oplevelser og rigtige turister.

Bungyjump mm.

sunny 25 °C

Hej igen DK.

Vi er stadig i Kathmandu og er lidt efter lidt blevet mere glade for byen. Den er dog stadig beskidt og livsens farlig at bevaege sig rundt i.
D. 23 marts skulle de store bungyjump udfoeres. Vi tog afsted kl. 05.45 om morgenen og foran os ventede der os en 3-4 timers koeretur. Turen derop var baede humblet, snoet og den foregik i alt for hoej fart. Vi overlevede turen derop og naeste step var, at vi skulle overleve turen over den haengebro, hvor det saa ogsaa viser sig at vi skal springe fra. AL var bestemt ikke glad for den!! Det var lidt skraemmende, eftersom vi havde troet at broen ville vaere lidt mere stabil. Men vi kom over og blev nu sat ind i de forskellige sikkerhedsregler omkring hoppet. Nu kom turen til selve hoppet. i foerste omgang havde AL ikke lyst. Saa jeg, Anja, hoppede sammen med 3 andre danske piger som vi var afsted sammen med. Jeg var nr. 2 der skulle hoppe - det havde jeg det ikke godt med, og gik derfor ret meget i panik. Men overvandt frygten og hoppede - det fedeste jeg endnu har oplevet og jeg vil bestemt goere det igen. :) Love It!! Da vi efterfoelgende kunne se vores video, sammen med AL, saa bestemte hun sig lige pludseligt for at hun ogsa skulle springe og derved overvinde sin frygt for hoppet og broen. Fra hun bestemte sig, til AL og Anja kom ud paa broen og til at hun skulle hoppe gik der max 5 min. AL var saa sej og mega glad for at hun gjorde det, men er sikker pa, at det var once in a lifetime.. JEG ER MEGA STOLT OVER AL. Det er en super fed oplevelse vi har faet sammen. Vi gik tideligt i seng igar. Idag har vi vaeret i Bhaktapur - det er en meget traditionel og autentisk nepalesisk by. Det var helt skoent at komme til en mere ren og stille by. Vi tog affentlig bus baede ud og hjem. Ud gik fint, men hjem blev vi snydt og betalte 20 rs mere end vi skulle. Vi var fire piger der tog derud og skulle betalte 80 rs for billeterne, Anja giver ham 100 rs og han siger han kommer tilbage med de 20 rs jeg skal have tilbage. Det gjorde han selvfoelgelig ikke - han hoppede paa bussen igen og saa korte den. Der blev vi sq godt gale i skralden. Naa, men saa har vi ogsa proevet det.
Paa mandag pabegynder vi vores mount everest trek - det kommer til at tage 14 dage og vi glaeder os helt vildt. Vi er kommert paa et gruppetrek - vi bliver 4 danske piger - og derved faar vi 100 us dollars tilbage. De penge har betalt vores bungyjump.
Vi glaeder os til at skrive om vores trek til basecamp.. Og Anja glaeder sig til at holde foedselsdag pa Mount Everest, men kommer til at savne alle de skoenne mennesker i dk, som ogsaa ville have gjort dagen helt speciel.. :)
Igen, billederne kommer. Vi kan ikke faa vores box til overfoerelser til at virke - den teknik den teknik. :)

Mange nepalesiske hilsner fra AL og Anja..
Namaste :)

Skrevet af AnjaAL 11:41 Gemt i Nepal

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

hej søde ven jeg synes det er uhyggelig maget i oplever på så kort tid hvordanvil i klare 3 mdr i må blivemeget træt inden i kommer hjem igen.jeg fik en tur med dig i århus i gave af mor og far når du kommer hjem så jeg glæder mig meget hilsen til jer begge fra mormor

af asta pedersen

Hej mim pige. Flot klaret - og godt jeg ikke var til stede. Dejligt at høre fra jer, og at det går godt. Glæder mig tilat høre mere nyt. Har haft lys på bordet i dag, for det er jo din fødselsdag. et stort til lykke.
02.04.2012.
Knus Erik og farmor

af Alice Thomsen

Hej, søde Anja, måske er det lykkedes at finde ud af at svare dig og få sendt en VARM hilsen. DIn far har hjulpet med til at det kunne lykkes.
Det er spændende at læse om alle jeres oplevelser, vi synes, at noget af det er en smule dristigt, men vi har jo heller ikke helt samme alder.
Det bli´r spændende at møde dig igen og se og høre om det hele. Mange kærlige hilsner og store knus fra Bestemor og bestefar. Hilsen også til AL.

af Kurt Elgaard

Denne blog kræver, at du er logget på som medlem af Travellerspoint for at kunne skrive en kommentar.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint