Rejseblogs fra Travellerspoint

Mt. Everest fortsaettelse.

sunny 28 °C

Vi ankom traette til vores destination, og fandt ud af, at vi var de eneste gaester paa dette teahouse. Stedet var som de andre steder, saa ikke meget at berette herfra. Naeste dag skulle vi til Namche Bazar. Endnu en dag hvor vi bare gik, gik og gik. Denne dag valgte vi, at de naeste to dage skuller laegges sammen, saa vi kunne vaere tilbage i kathmandu d. 7 april i stedet for den 8 april. Den foelgende dag gik vi i ca. 8 timer, men tilsidst - traette med glade - ankom vi til lukla. Nu var der bare ventetid, indtil vores fly skulle afgaa kl. 06.20 den foelgende morgen. Alt gik efter planen indtil vi skulle ud af doeren, saa blev der overskyet. Flyene flyver ikke medmindre der er helt blaa himmel, hvilket egentlig er meget betrykkende. Men laengsel ventede vi paa om og i saa fald hvornaar skyerne ville forsvinde, saa vi kunne flyve mod kathmandu og 1. varmt bad - vi havde kun faet 1. varmt bad paa 14 dage.
Da vi ankom til hotellet, havde han ingen varelse lige pt. Vi havde reserveret to vaerelser, men foerst fra d. 8 april, og det var et problem for ham. Men i sidste ende fik AL charmet os til et stort vaerelse, til billige penge. Endelig blev det tid til at varmt bad - det var yderst tiltraengt. Om aftenen skulle vi forkaele os selv og vi tog i Garden of Dreams - et lille paradis som ligger midt i kathmandues larmende gader. Der var utrolig smukt og hyggeligt. Vi fik cocktails og fantastisk mad.
D. 9 april havde vi bestilt en tur til Chitwan, Nepals aeldste nationalpark. Vi ankom til bussen kl. 06.30 om morgene, afleverede vores baggage og satte os ind i bussen. Da vi havde fundet vores plads, kom der en aeldre herre og ville have penge for vores tasker. Vi gav ham 50 RS, man han kiggede surt paa os og ville have 100 RS pr. taske, hvilket han ender med at faa. Kort efter opdager vi at det ikke er alle i bussen der har betalt og Anja gaar ud for at sporge buschaufforen om dette virkelig kan vaere rigtigt. Han siger tovende ja og Anja vender tilbage til bussen. Dette svar godtager AL ikke og gaar tilbage til chaufforen og vil have en forklaring. AL ender med at disskutere med 5 maend og langsomt kommer det frem at manden intet har med busselskabet at gore. Dette forer til en storre disskution og det ender til sidst med at vi faar vores penge tilbage af chefen.
Da vi endelig ankom til Chitwan blev vi hentet i jeep og kort til vores hotel. Her stod den paa jungle walk, hvor vi bla. saa naesehorn, aber og krokodiller. Dagen efter skulle vi ud og bo lokalt, dette var noget af en oplevelse. Her boede vi hos en familie i en lerhytte, fiskede med de lokale born og baede med elefanter. Vi folte os utrolig velkommen og kan kun anbefale saadan en oplevelse.
Nu er vi tilbage i Kathmandu og nyder de sidste dage vi har her, inden tur gaar til Hong Kong.
Haaber i har det fantastisk, og nyder det danske foraar!
Knus Anja og AL

Skrevet af AnjaAL 09:38 Gemt i Nepal

E-mail denne beretningFacebookStumbleUpon

Indholdsfortegnelse

Kommentarer

kære tøser hvor er det dejligt at høre fra jer og at i har det godt i får oplevet en masse men pas nu godt på jer selv jeg har besøg af gardin manden så nu smutter arven anja glæder mig til at høre mere fra jer jeg savnede dig til min fødselsdag hvordan fejrede du din hilsen og knus fra mormor

af asta pedersen

Hvor er i et par seje jyske piger. Det har været lidt af en roman at læse, og Erik og jeg syntes det er ret så flot klaret. Det er rigtig dejligt at læse om alt det spændende i oplever. Tak for din fødselsdagshilsen til Erik den 05 04. Flot du kunne huske dette. Vi fejrede dagen på et golf-hotel ophold i Fåborg sammen med Rudi og Grethe. Endvidere kom Orla og Doris og var sammen med os. Næste dag tog vi til Randers, og lørdag var vi alle på citytur i Randers.Her går vi og venter på lidt forårsvejr.Her er koldt, så nyd det hvor i er.Dejligt at høre fra jer, og vi glæder os til at høre fortsættelsen af jeres eventyr.
Knus og kram fra farmor og Erik

af alicecth

Tak for de soede hilsner. Ja, vi oplever meget spaendede hele tiden. Sidder nu i Hong Kong lufthavn og venter paa, at vi snart skal boarde til Manila. Vi ser frem til lidt billigere priser igen, Hong Kong er meget dyr, og sommer, sol og drinks. Jeg var desvaerre syg paa min foedselsdag, saa laa i sengen imens de andre piger var paa mount everest basecamp. da de kom tilbage hyggede vi og de havde gaver til mig.. Saa det blev alligevel en skoen dag. Savner jer alle sammen.
Kram fra Anja. Skal hilse fra Anne Louise.

af AnjaAL

Hej Anja Mus. Vi har lige læst din mail. Det er din mor der skriver, jeg er på besøg ude hos mormor. Hun kan ikke finde hoved og hale i, at du svare på hendes mail og at vi så kan skrive til dig her. Vi savner dig meget men glæder os over, at du har det godt og det hele lyder spændende. Mormor er bekymret for om du er blevet for tynd nu når du har været syg. Mange knus og kram fra mor og mormor

af asta pedersen

Hej Anja.
Dette er en test for "besserne" fra Vivild.
Vi skal nok kommenter senere på din blok.
Far

af Rene Elgaard

Spændende at høre fra jer. Håber i kommer godt videre. Her savner vi lidt sol og fårår, så nyd det endeligt. Afventer fortsættelse af jeres eventyr me spænding.
Knus farmor

af alicecth

Denne blog kræver, at du er logget på som medlem af Travellerspoint for at kunne skrive en kommentar.

Indtast dine Travellerspoint login oplysninger herunder

( Hvad er dette? )

Hvis du endnu ikke, allerede er medlem af Travellerspoint, kan du tilmelde dig gratis.

Tilmeld dig Travellerspoint